Rent A Boat Mali Losinj-Boat with or without skipper

  1. ZAŠTO ODABRATI TONY RENT A BOAT?

TvrtkaTony Rent-a-Boat iz Malog Lošinja bavi se nautičkim turizmom kao glavnom i jedinom aktivnošću. Od samih početaka, orijentirani smo na pružanje kvalitetne usluge iznajmljivanja plovila, po čemu smo prepoznatljivi duži niz godina. Vaše potpuno zadovoljstvo tijekom krstarenja i istraživanja naše obale, naš je prvenstveni cilj. Iz tog razloga, našu flotu plovila za najam uvijek čine najbolja moguća plovila u svakom važnom aspektu – udobnosti, stabilnosti, performansama, sigurnosti. Samo okupite svoju ekipu, ukrcajte se, startajte motor i jednostavno otplovite. Zadovoljstvo pripada samo vama. Mi smo se već pobrinuli za sve ostalo.

2.Na raspolaganju vam je čak 5 novih i moderno opremljenih glisera iz naše flote. Za slučaj bilo kakve potrebe, naše stručno osoblje i skiperi su na raspolaganju za sva vaša pitanja.

2.Naša plovila su komforna, pružaju sigurnost pri vožnji i jednostavna su za upravljanje. Zaljubljenici u plovidbu, ne gubite vrijeme tražeći negdje drugdje -Tony Rent-a-boat jednostavno vas vozi bolje.

Ne trošite vrijeme uzalud. Radije iznajmite čamac, krenite na krstarenje i jednostavno ostavite sve te probleme iza sebe. Bez prometnih gužvi, bez nervoze i stresa, bez dodatnih troškova. Isplovite uzbuđeni zbog novih otkrića, vratite se sretni i puni dojmova. Naša flota čeka na vas u luci blizu samog centra Malog Lošinja.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishGermanItalianRussian
Scroll to Top